Personlig Träning

Det är inte lätt att hitta rätt i PT-djungeln, jag har flera jätteduktiga kollegor där ute och för mig är det viktigt att du hittar rätt -oavsett om det är jag eller någon annan. För med rätt PT kommer du förändra ditt liv till det bättre.

Oavsett om du vill bli starkare, gå ner eller gå upp i vikt, få hjälp med tekniken eller helt enkelt börja träna så finns jag här för dig! Mina tidigare erfarenheter sträcker sig från kvinnor till män, ungdomar till seniorer och från det har en unik förståelse för människor skapats. Alla är vi olika, vilket också är varför det är så viktigt med en personlig plan för din träning – den ska ju passa just dig! Jag erbjuder dig en personlig strategi för att uppnå just det du behöver. Vi jobbar tillsammans i ett lugnt mindre gym beläget centralt i Skövde.

Det gäller att hitta rätt person som kan motivera, inspirera och stötta dig hela vägen till dina mål. Jag hoppas och tror att jag kan vara den personen för dig – kontakta mig redan idag så tar vi reda på det!

Priser:

1h 850:-

5h 3700:- (740:-/timme) Spara 550:-

10h 7000:- (700:-/timme) Spara 1500:-

Alla priser är inklusive moms. Betalning sker via faktura.

Small Group

Jag erbjuder även personlig träning av mindre grupper (6-8 personer). Detta koncept erbjuder var och en att träna utifrån sin förmåga men samtidigt dela glädje, pusha varandra och skapa minnen med de andra i gruppen. Passar perfekt för företag som vill stärka upp sin arbetsgrupp.

Är ni en grupp av människor som vill träna ihop så tveka inte, hör av er så ser vi till att ordna fram det bästa erbjudandet som passar just er!

Här tränar vi:

Utomhus eller 30k i Skövde.
Gymmet drivs av 30k och består av ett fullt utrustat gym som har allt vi kommer behöva. Under affärens öppettider går det bra att gå in via stora entrén, utöver deras öppettiderna används en ingång på kortsidan av huset där jag möter och släpper in dig. Gymmet har omklädningsrum om du behöver byta om före/efter vårt träningstillfälle, dusch & bastu kan nyttjas under öppettiderna.

Bra att tänka på:

  • Hel & ren är en del av policyn
  • Använd inneskor
  • Värm gärna upp före passet för att optimera din personliga träningstid.
  • Ta gärna med vattenflaska och en varm tröja att klä på dig efter passet.

Öppettider

Måndag – Fredag 10:00-18:00

Lördag Stängt

Söndag  11:00-15:00